Toegankelijkheid

Gemeente Hoeksche Waard, Dienst Gezondheid & Jeugd, Humanitas Hoeksche Waard, HW Wonen, Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden en Welzijn Hoeksche Waard streven naar het toegankelijk maken van de eigen online informatie en dienstverlening, in overeenstemming met Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid.

Er zijn standaarden opgesteld die helpen bij het toegankelijk maken van websites. Wij hebben onze medewerkers getraind in deze standaarden, en testen onze websites regelmatig op toegankelijkheid.

Loopt u echter tegen een toegankelijkheidsprobleem aan op deze website? Of heeft u een vraag of opmerking over onze toegankelijkheid ? Neem dan contact op met Gemeente Hoeksche Waard. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing, zodat u toegang heeft tot de gewenste informatie.

Toegankelijkheidsverklaring

De toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op basis van de onderzoeksrapporten van Stichting Accessibility d.d. 13 januari 2023.

Bekijk hier onze toegankelijkheidsverklaring.

Status toegankelijkheidslabel van Voor hetzelfde geld Hoeksche Waard. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.